«Καθάρισε» την Αλ Νασρ του Κριστιάνο και πάει για πρωτάθλημα η Αλ Χιλάλ!

«Καθάρισε» την Αλ Νασρ του Κριστιάνο και πάει για πρωτάθλημα η Αλ Χιλάλ!

Η ασταμάτητη Αλ Χιλάλ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Αλ Νασρ του CR7 και πήγε τη διαφορά της στους 7 βαθμούς, κάνοντας τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Αλ Νασρ δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, η Αλ Χιλάλ πίεζε, είχε την ώθηση του κόσμου και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 64ο λεπτό. Ο CR7 τα κατάφερε, βρήκε δίχτυα, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ καθώς ήταν οφσάιντ. 

Ο χρόνος περνούσε και το 1-0 φαινόταν πως θα ήταν το τελικό σκορ, όμως στο τέλος η Αλ Χιλάλ... αγρίεψε. Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς βρήκε δίχτυα στο 90' και έκανε το 2-0, ενώ ο Σέρβος στράικερ με εντυπωσιακή ενέργεια «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το τελικό 3-0 στο 92'.

Sdna.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρή καταγγελία στην Πάφο: Επιχείρησαν να χτυπήσουν 74χρονο με αυτοκίνητο και του πέταξαν καρέκλες

Σοβαρή καταγγελία στην Πάφο: Επιχείρησαν να χτυπήσουν 74χρονο με αυτοκίνητο και του πέταξαν καρέκλες

Δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 28 ετών συνέλαβε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2026, στην Πάφο.