Ζόρικο το Μουντιάλ του 2026 με πολλά και... άγρια ΞΕΝΥΧΤΙΑ - Τι ώρες θα βλέπουμε τους αγώνες
Όποιος θέλει να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πρέπει να μείνει ξύπνιος όλη νύχτα...


Eπιπρόσθετα, έχουν διορίσει ερευνώντες λειτουργούς, για να εξετάσουν καταγγελίες εναντίον μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ.
Οφείλουμε να περιμένουμε την εξέταση τους από την Γενική Εισαγγελία.
Όπως καταλαβαίνετε, αγαπητοί αναγνώστες, η διαφθορά πάει σύννεφο, εις τον τόπο τούτο. Ακόμα και από ανθρώπους που… ευαγγελίζονται συχνά – πυκνά, ότι ασχολούνται με τον αθλητισμό, γιατί τον αγαπάνε!
Το άλλο συμπέρασμα που προκύπτει, γενικότερα από τις… υπερωρίες που βάζουν τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας και αθλητισμού, είναι ότι έχουν δουλειές με… φούντες κι άλλοι δικηγόροι. Εννοούμε αυτούς που διορίζονται ως ερευνώντες λειτουργοί.
Όλα αυτά τα λεφτά, είναι από τον κρατικό κορβανά. «Βγαίνουν» από τις τσέπες του φορολογούμενου πολίτη. Το ζήτημα είναι να μην βγαίνουν μόνο πορίσματα και να γεμίζουν φακέλοι, αλλά να σχηματίζονται «υποθέσεις» για να oδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης οι παρανομούντες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις