Καλά νέα για την Μπαρτσελόνα, επιστρέφει ο Ντε Γιονγκ!

Καλά νέα για την Μπαρτσελόνα, επιστρέφει ο Ντε Γιονγκ!

Επιτέλους ένα... καλό νέο στην Μπαρτσελόνα!

Μετά την τραγική είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Γκάβι την προηγούμενη εβδομάδα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν και μία σημαντική επιστροφή, αφού ο Φρένκι Ντε Γιονγκ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι κανονικά διαθέσιμος με τη Βαγιεκάνο (25/11, 15:00).

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε υποστεί βλάβη σε σύνδεσμο της άπω κνημοπερονιαίας στον δεξιό αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, και συγκεκριμένα από την 23η Σεπτεμβρίου και το ματς με τη Θέλτα. Πλέον, είναι έτοιμος να ενισχύσει κανονικά το σύνολο του Τσάβι και να δώσει πολύτιμες λύσεις.

Nτε Γιονγκ πρόλαβε να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε μόλις 6 ματς πρωταθλήματος και 1 Champions League, βρίσκοντας και δίχτυα μία φορά.

Παρόλα αυτά, δεν είναι όλα... ρόδινα για την Μπαρτσελόνα, αφού ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν είναι τραυματίας στη μέση και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Ράγιο.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την ΜΑΤΣΑΡΑ Ίντερ-Γιουβέντους (3-2) που κρίθηκε στο 90'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την ΜΑΤΣΑΡΑ Ίντερ-Γιουβέντους (3-2) που κρίθηκε στο 90'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το derby d'Italia βάφτηκε νερατζούρο και το σκουντέτο αρχίζει να... ράβεται στη φανέλα της Ίντερ! Δείτε τα στιγμιότυπα της ματσάρας που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (14/02) στο «Τζουζέπε Μεάτσα».