Ένας φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, με πολλαπλά μηνύματα!

Ένας φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, με πολλαπλά μηνύματα!

Movember Cyprus Vs The Λούης Night Show

 
 
Ένας φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, με πολλαπλά μηνύματα!
 
Με σλόγκαν «Οι μπάλες μας δεν είναι παιχνίδι», η ομάδα του Movember Cyprus και ο Λούης Πατσαλίδης με την ομάδα του «The Λούης Night Show» έρχονται αντιμέτωπες και φέτος στην ρεβάνς του περσινού φιλανθρωπικού αγώνα με μοναδικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου αλλά και τη στρατολόγηση μουστακιών για την εκστρατεία Movember Κύπρου 2023. Οι δύο όμαδες θα κονταροκτυπηθούν την Κυριακή στις 11:00, στην Πάφο, στο γήπεδο του Λυκείου Κύκκου. 
 
Η ομάδες άρχισαν ήδη προετοιμασία και… ο πιο μουστακαλής θα φανεί στο γήπεδο! Εννοείται ότι το MAN VAN θα είναι παρκαρισμένο στο γήπεδο για ξυρίσματα μουστακιών, dj set θα δίνει ρύθμο στην όλη εκδήλωση ενώ θα πωλούνται αναμνηστικά της εκστρατείας….και θα προσφέρεται μπύρα από τη συνδιοργανώτρια της εκστρατείας, Μπύρα ΚΕΟ!
 
Ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθόσφαιρας διοργανώνεται από το Movember Cyprus, με την υποστήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ευχαριστίες επίσης στο τοπικό καλαθοσφαιρικό σωματείο Άτλαντας, το Cyprus 3X3, τα Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου, Φώτο Λάρκο και Annabelle Hotel για τη φιλοξενία.
 
Μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου.
 
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου
 
11:00 – 13:00
 
Λύκειο Κύκκου, Πάφου
 
Είσοδος Δωρεάν
 
 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πλέον το ΓΣΠ δεν προκαλεί «τρόμο» - Αυτά που έλειψαν, ξανά, από τον ΑΠΟΕΛ...

Πλέον το ΓΣΠ δεν προκαλεί «τρόμο» - Αυτά που έλειψαν, ξανά, από τον ΑΠΟΕΛ...

Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει την αύρα και τον αέρα τον προηγούμενων χρόνων μέσα στο ΓΣΠ. Παρότι βρήκε το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και πάλι δεν κατάφερε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα αφήνοντας δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς, μένοντας στο 1-1 απέναντι στη μαχητική Ομόνοια Αραδίππου.