Εμπαπέ: «Αστεία τα 300 γκολ, άλλοι έχουν 850»

Εμπαπέ: «Αστεία τα 300 γκολ, άλλοι έχουν 850»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θεωρεί πως πέτυχε κάτι σημαντικό με τα 300 επίσημα γκολ που μετρά στα 24 του.

Καμία πρόθεση να... φρενάρει δεν έχει ο Κιλιάν Εμπαπέ, που με το χατ-τρικ που πέτυχε στο 14-0 της Γαλλίας επί του Γιβραλτάρ έφτασε τα 300 γκολ σε ηλικία 24 ετών. Ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα πως δεν θεωρεί ότι έχει πετύχει και κάτι... σπουδαίο.

«Είναι απλώς μέρος της δουλειάς. Υπάρχουν μερικοί παίκτες που σκόραραν 800 ή 850 γκολ στην καριέρα τους. Τα 300 είναι απλά αστεία. Πρέπει να συνεχίσω και να βελτιώνομαι τόσο για την ομάδα όσο και για την εθνική ομάδα», ήταν τα λόγια του φορ της Παρί.
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 3χρονου στην Πάφο: «Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, σε δευτερόλεπτα» - Όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισης

Θάνατος 3χρονου στην Πάφο: «Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, σε δευτερόλεπτα» - Όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισης

Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία με το τρίχρονο αγοράκι, αλλά και στις στιγμές που προηγήθηκαν και ακολούθησαν του τραγικού περιστατικού, αναφέρθηκε ο συνήγορος υπεράσπισης του 37χρονου Βρετανού, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή δικαστική διαδικασία, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ο πατέρας αναφέρει «ότι όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, σε δευτερόλεπτα».

BEST OF THEMASPORTS