ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ: «Ήταν καθαρό φάουλ και δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ - Είναι καλή ομάδα η Κύπρος»

ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ: «Ήταν καθαρό φάουλ και δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ - Είναι καλή ομάδα η Κύπρος»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Κύπρου και την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2024, ο Ομοσπονδιακός προπονητής των «φούριας ρόχας», Λουίς Ντε Λα Φουέντε.

Αναλυτικά:

Για το αν ο τραυματισμός του Ογιαρθάμπαλ έπαιξε ρόλο στο να παίξει πιο συντηρητικά στη συνέχεια του αγώνα: «Περαστικά του εύχομαι. Όντως είναι δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο όχι. Σίγουρα ο τραυματισμός του μας επηρέασε. Αμύνθηκε όμως και μαζικά η Κύπρος σε ολόκληρο το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Πρέπει να βλέπουμε ένα παιχνίδι συνολικά».

Για τους παίκτες που έκαναν ντεμπούτο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία τους. Πήραν την ευκαιρία τους και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι».

Για τον Γιαμάλ: «Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς».

Για την αντίδραση του προς τον διαιτητή στο γκολ της Κύπρου: «Για μένα ήταν καθαρό φάουλ. Ήταν δυνατό φάουλ και αυτό είπα στον διαιτητή. Κατά την άποψη μου δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, αλλά μέτρα ή απόφαση του διαιτητή».

Για το γεγονός ότι η Ισπανία δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη: «Ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας λόγια. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το EURO. Και η Κύπρος είναι καλή ομάδα και ελπίζω να βελτιωθεί και να πάει καλύτερα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τον αποθέωσε και η μαμά του Λοΐζου! (ΦΩΤΟ)

Τον αποθέωσε και η μαμά του Λοΐζου! (ΦΩΤΟ)

Χρυσό και καθοριστικό ήταν το πρώτο γκολ του Χαράλαμπου Χαραλάμπους με την φανέλα του Άρη.