Χωρίς Μπάμπα και Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ!

Χωρίς Μπάμπα και Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ!

Την αποστολή του για την εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό (12/11/23, 17:15) ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός τους τιμωρημένους Μπάμπα Ράχμαν και Τάισον, αλλά και τον Κουλιεράκη για λόγους ξεκούρασης.

Επιπλέον, όπως ενημέρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο Μπάμπα υποβλήθηκε σε μαγνητική για τον τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Αμπερντίν, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κετζιόρα, Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίστηκε σήμερα (10/09) με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Ομόνοιας, για το Σαββατιάτικο (12/09, 20:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS