Χωρίς Μπάμπα και Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ!

Χωρίς Μπάμπα και Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ!

Την αποστολή του για την εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό (12/11/23, 17:15) ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός τους τιμωρημένους Μπάμπα Ράχμαν και Τάισον, αλλά και τον Κουλιεράκη για λόγους ξεκούρασης.

Επιπλέον, όπως ενημέρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο Μπάμπα υποβλήθηκε σε μαγνητική για τον τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Αμπερντίν, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κετζιόρα, Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εισφορά στον ΑΠΟΕΛ από έναν ακόμη πρώην ποδοσφαιριστή των «γαλαζοκιτρίνων»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εισφορά στον ΑΠΟΕΛ από έναν ακόμη πρώην ποδοσφαιριστή των «γαλαζοκιτρίνων»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ζίβκο Μιλάνοφ, έδωσε το ποσό των 1926 ευρώ, συμμετέχοντας κι αυτός στην οικονομική εκστρατεία της Λευκωσιάτικης ομάδας.