ΘΥΡΑ 1: «Μικρή κακή παρένθεση οι δύο ήττες - Καλούμε τους παίκτες μας να σηκώσουν κεφάλι»

ΘΥΡΑ 1: «Μικρή κακή παρένθεση οι δύο ήττες - Καλούμε τους παίκτες μας να σηκώσουν κεφάλι»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα, ενόψει του αυριανού (12/11) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αλφαμέγα».

Αναλυτικά:

«Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Σαφώς κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε η ομάδα μας στα δύο τελευταία παιχνίδια, γεγονός που μας προβληματίζει μεν, θεωρούμε δε πως πρόκειται για μια μικρή κακή παρένθεση.

Ούτε πρωταθλητές ήμασταν την 8η αγωνιστική, ούτε χάθηκε κάτι από την 10η, γι΄ αυτό καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να σηκώσουν κεφάλι και να πράξουν το αυτονόητο την Κυριακή.

Από την πλευρά μας καλούμαστε να σταθούμε για άλλη μια φορά ασπίδα στην ομάδα, δίνοντας σύνθημα νίκης από την κερκίδα. Και αυτό ακριβώς θα πράξουμε για άλλη μια φορά.

Τα μαγκάλια την Κυριακή ανάβουν από το μεσημέρι με το ποτό να ρέει άφθονο και τα ντεσιμπέλ να ανεβαίνουν!

Στις 16:30 ξεκινάμε από τον σύνδεσμο, όπου δίνουμε νέο σημείο συνάντησης στην οδό Πάφου μπροστά από την υπεραγορά Σκλαβενίτη, από όπου αναχωρούμε πορεία στις 17:15 για το γήπεδο, παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμα μας.

Ακολουθούμε ΟΛΟΙ τις οδηγίες των υπευθύνων και πάμε για άλλη μια παράσταση της ΕΝΑ!

ΕΙΣΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ...

ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ - ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ - ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι πάντα ο #1

Ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι πάντα ο #1

Ο Τζόρνταν τσαλάκωσε την εικόνα του στο απόγειο της δόξας του, λύγισε υπό το βάρος των συνθηκών, των γεγονότων, αιχμαλωτίστηκε στα πάθη του, παραδόθηκε στη μοίρα του.