Το αγωνιστικό των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Το αγωνιστικό  των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (06/11 – 12/11) τέσσερα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (10/11) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Θεμιστόκλειο» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αραράτ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην αίθουσα «Μελκονιάν» και θα αρχίσει στις 20:30.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών υποδέχεται την Lakatamia FC για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου και θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών υποδέχεται τον Ροτσίδη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (08/11) στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 20:00».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Απίστευτο: Ο Ινφαντίνο συνεχάρη τους Αργεντινούς για τον επαγγελματισμό τους, ενώ... κάνει έρευνα για τον τελικό!

Απίστευτο: Ο Ινφαντίνο συνεχάρη τους Αργεντινούς για τον επαγγελματισμό τους, ενώ... κάνει έρευνα για τον τελικό!

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο έδωσε συγχαρητήρια στην Αργεντινή για την παρουσία της στο Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι οι έρευνες για τα επεισόδια μετά τον τελικό με την Ισπανία βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.