Μπαρτζώκας: «Έχετε ακούσει κάποιον από εμάς να λέει ότι “πάμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ”;»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.




Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Έτιχαντ», ο προπονητής της αγγλικής ομάδας ρωτήθηκε για την κατάσταση του Νορβηγού στράικερ.
«Έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε την κατάσταση, δεν ένιωθε άνετα. Θα επιστρέψει ίσως την Τρίτη ή την επόμενη Κυριακή», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός, με τα παιχνίδια που ακολουθούν να είναι εκείνα με την Γιουνγκ Μπόις στο Champions League και με την Τσέλσι στο πρωτάθλημα.
Σε ό,τι αφορά τον Βέλγο Ντοκού που αντικατέστησε τον Χάαλαντ, υπογράμμισε: «Έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Δεν είναι μόνο ότι σήμερα έπαιξε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε ο Πεπ για τον Βέλγο.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις