Νίκη για Μπέτις, πριν τον Άρη!

Νίκη για Μπέτις, πριν τον Άρη!

Η ομάδα της Ανδαλουσίας επιβλήθηκε με 2-0 της Μαγιόρκα.

Το σερί της συνεχίζει η εντυπωσιακή Μπέτις η οποία επικράτησε με 2-0 της Μαγιόρκα και παραμένει αήττητη σχεδόν 2 μήνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 7΄με τον πρώτο της σκόρερ τη φετινή περίοδο Γουίλιαν Ζοσέ έπειτα από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Ίσκο Μιράντα και σέντρα του τελευταίου.

Η Μαγιόρκα δε φαινόταν ικανή να βρει λύσεις και σα να μην έφτανε αυτό έμεινε με 10 παίκτες στο 45΄ με αμφιλεγόμενη δεύτερη κίτρινη στον Μασκαρέλ.

Το δεύτερο ημίχρονο μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο,η Μπέτις έφτασε κοντά στο 2-0 στο 54΄ με τον Ντιαό αλλά ο Λάριν έβγαλε πάνω στην γραμμή. Τελικά το γκολ ήρθε στο 65΄ με τον ΑγιόθεΠέρεθ ο οποίος έγραψε το τελικό 2-0.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ναμπίλ Φεκίρ για την Μπέτις, ύστερα από 8 μήνες απουσίας και τον τραυματισμό στο τότε ματς με την Έλτσε.

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Πεσέλα, Μπεγερίν, Μιράνδα, Ριάντ(69’Καρβάλιο), Ίσκο(87΄Φεκιρ), Ρόκα, Ροντρίγκες, ΑγιόθεΠέρεθ, Ντιαό(60’Λουίζ Ενρίκε), Ζοσέ(69’Αμπντε).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ραΐκοβιτς, ΧάουμεΚοστα, Ραΐγιο, Ναστάσιτς, Βαλιέντ(46’Νταρντέρ), Γκονθάλεθ(60’ Μαφέο), ΟμάρΜασκαρέλ, Αντόνιο Σάντσεθ(60’Ροντρίγκεθ), Σαμού Κόστα, Μουρίτσι(82’Πρατς), Λαρίν(68’Μορλάνες).

aek365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Όλα πάνε λάθος»

«Όλα πάνε λάθος»

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της Πάφος FC Χριστόφορος Ματθαίου δήλωσε τα ακόλουθα: