Ποιος Μέσι; Ο... Γιακουμάκης κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος Μέσι; Ο... Γιακουμάκης κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη διάκριση για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος κέρδισε τον Λιονέλ Μέσι στο βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στο MLS!

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης του κόσμου και να παρέλαβε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, όμως στις ΗΠΑ τα πράγματα είναι αλλιώς.

Εκεί, ένα δικό μας παιδί, ο Γιώργος Γιακουμάκης κέρδισε τον Αργεντινό μάγο και ψηφίστηκε ως κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος του MLS!

Ο Έλληνας επιθετικός, στην ρούκι σεζόν του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού πέτυχε 17 γκολ και οδήγησε την Ατλάντα στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την καθολική εκτίμηση από όλους τους ανθρώπους της λίγκας.

Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιακουμάκης απέσπασε την μερίδα του λέοντος στις ψήφους από τα Media και τα στελέχη των ομάδων και έχασε οριακά από τον Μέσι στην ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες του MLS.

Ο Κρητικός φορ, συγκέντρωσε το 45,78% των ψήφων, έναντι του 27,28% του Λιονέλ Μέσι και παίρνει στο σπίτι του το βραβείο, το οποίο είχε πάρει πέρσι ένας συμπαίκτης του (Τιάγκο Αλμάδα) και παλιότερα παίκτες όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και ο Μιγκέλ Αλμιρόν.

-

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιώργος Πετράκης: Η... ψυχρολουσία και οι ανοιχτές κεραίες με Κύπρο

Γιώργος Πετράκης: Η... ψυχρολουσία και οι ανοιχτές κεραίες με Κύπρο

Εντύπωση προκαλεί η είδηση από την Ελλάδα ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιώργου Πετράκη, του προπονητή που οδήγησε τον «Γηραίο» στην ιστορική άνοδο στη Super League μετά από πολλά χρόνια, έστω κι αν ανέλαβε τα ηνία μεσούσης της σεζόν...