Ο Παπάς και τα πρόσφορα…

Ο Παπάς και τα πρόσφορα…

Έβγαλε είδηση ο Αντρέας Μιχαηλίδης, στη διάρκεια του συνεδρίου ΕΑΚ – ΠΣΑΤ στην Πάφο. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, ανάφερε ότι η Νομική Υπηρεσία άναψε κόκκινο για ενδεχόμενη ανάληψη της διαχείρισης του Παφιακού από την Πάφος FC και του Μακαρείου από την Ομόνοια.

Περιττό να πούμε, ότι δεν είναι προς το συμφέρον του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, ότι είπαν «όχι» σε δυο ομάδες που φέρονταν έτοιμες, να τα καταστήσουν σε Στάδια της προκοπής.

Σε κάποια στιγμή, λογικά, η Νομική Υπηρεσία θα δημοσιοποιήσει το σκεπτικό της αρνητικής γνωμάτευσης.  

Το έχουμε πει προ πολλού, σε σχέση με τις υποθέσεις των δυο Σταδίων. Ότι στον τόπο που ζούμε, κάποιοι δυστυχώς «φακκούν του Παπά με τα πρόσφορα».

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα διεξαχθούν στις 4, 5 και 6 Απριλίου.