Στους μάρτυρες υπεράσπισης η σκυτάλη στη δίκη Μαραντόνα
Η δίκη για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα μπήκε σε νέα φάση, με τους μάρτυρες υπεράσπισης να καταθέτουν υπέρ της κατ’ οίκον φροντίδας του αείμνηστου.




Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Equipe με τον αιμόφυρτο Γκρόσο: "Αηδία και ντροπή"Λίγο μετά την επίθεση στα πούλμαν της Λιόν από οπαδούς της Μαρσέιγ με πέτρες κυκλοφόρησαν κι οι πρώτες φωτογραφίες από τον αιμόφυρτο Φάμπιο Γκρόσο.
Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρείο του συλλόγου, καθώς του προκλήθηκε κόψιμο τριών εκατοστών πάνω από τα αριστερό μάτι, είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της Equipe τη Δευτέρα (30/10).

Η γαλλική εφημερίδα αποδοκίμασε το περιστατικό βίας, με τον τίτλο της να γράφει: "Αηδία και ντροπή".
Sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις