Η Νιούκαστλ... χάνει τον Τονάλι και «βλέπει» ΜακΤόμινεϊ!

Η Νιούκαστλ... χάνει τον Τονάλι και «βλέπει» ΜακΤόμινεϊ!

Ο Σάντρο Τονάλι συμφώνησε με την ιταλική εισαγγελία και θα του επιβληθεί αποκλεισμός δέκα μηνών για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα μήνες, άρα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και η Νιούκαστλ ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Athletic» ο Εντι Χάου προκρίνει τη λύση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και η ομάδα της βόρειας Αγγλίας πρόκειται να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του τον Ιανουάριο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.