Ήττα της Εθνικής Νεανίδων από την Ελβετία με... 15-0

Ήττα της Εθνικής Νεανίδων από την Ελβετία με... 15-0

Με ήττα άρχισε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων Κ-19.

Ηττήθηκε σήμερα στο στάδιο της Ελβετικής πόλης Schaffhausen από την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας με 15-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα που ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε με 7-0.

Κύπρος (Σάββας Σοφοκλέους): Μίλα, Σοφοκλέους, Ζαμανή, Ελένη Παναγιώτου, Cusick, Στέλλα Παναγιώτου (46' Σεργίδη), Πολυδώρου (20' Στυλιανού), Βασιλείου (46' Σίλου), Διονυσίου, Κωνσταντίνου (63' Γαλάτη), Κυριακίδη (63' Χρυσάνθου).

Κύπρος και Ελβετία, μαζί με την Αλβανία και τη Λιθουανία συμμετέχουν στον πρώτο όμιλο της Β' Κατηγορίας. Στην πρώτη κατηγορία θα ανέλθει η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο, καθώς και η καλύτερη δεύτερη ομάδα από τους έξι ομίλους της Β' Κατηγορίας.

Μετά το σημερινό αγώνα με την Ελβετία, η Κύπρος θα αντιμετωπίσει στις 28 Οκτωβρίου την Αλβανία (20:00) και στις 31 Οκτωβρίου τη Λιθουανία (14:00) και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ελβετία.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Στο 17-9 και πάντα σε τροχιά πλεονεκτήματος ο Ολυμπιακός - Οι επόμενοι αντίπαλοι για τους «αιώνιους»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Στο 17-9 και πάντα σε τροχιά πλεονεκτήματος ο Ολυμπιακός - Οι επόμενοι αντίπαλοι για τους «αιώνιους»

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής. Οι επόμενοι αντίπαλοι των «αιωνίων».