Έφτασε τους 14 διαφορετικούς σκόρερ στη σεζόν

Έφτασε τους 14 διαφορετικούς σκόρερ στη σεζόν

Με τους Ελίασον και Μοχαμάντι ενισχύθηκε ο πλουραλισμός της ΑΕΚ στο σκοράρισμα.

Η νίκη της ΑΕΚ στην Τρίπολη ήρθε να ενισχύσει κι άλλο τον πλουραλισμό που έχει στο σκοράρισμα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Οι Νίκλας Ελίασον και Μιλάντ Μοχαμάντι σκόραραν για πρώτη φορά στη σεζόν (αλλά και στην καριέρα τους με τα κιτρινόμαυρα).

Πλέον η «Ένωση» μετρά 14 διαφορετικούς σκόρερ στη σεζόν και 11 στο πρωτάθλημα, παρότι δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα ο περσινός πρώτος της σκόρερ (με 18 γκολ) αλλά και μεγάλος άτυχος με τους φετινούς τραυματισμούς, Λιβάι Γκαρσία.



Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει πετύχει 4 γκολ, από τρία έχουν σημειώσει οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντομαγκόι Βίντα, ενώ από δύο φορές έχουν σκοράρει οι Σέρχιο Αραούχο, Νόρντιν Άμραμπατ και Εζέκιελ Πόνσε.

Από μια φορά έχουν σκοράρει ακόμη οκτώ διαφορετικοί παίκτες της ΑΕΚ, οι Νίκλας Ελίασον, Γενς Γιόνσον, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Ορμπελίν Πινέδα, Κώστας Γαλανόπουλος, Λάζαρος Ρότα, Αρόλντ Μουκουντί και Μιλάντ Μοχαμάντι.

Πέρσι, τη σεζόν του νταμπλ αλλά χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οι κιτρινόμαυροι είχαν 17 διαφορετικούς σκόρερ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Bάζει... «κυανόλευκα» γάντια ο Ίλιεφ

Bάζει... «κυανόλευκα» γάντια ο Ίλιεφ

Ο 30χρονος Σκοπιανός τερματοφύλακας Ντέγιαν Ίλιεφ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης.