Ιωαννίδης: «Θέμα χρόνου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες»

Ιωαννίδης: «Θέμα χρόνου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες»

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ένας από τους παίκτες που διακρίθηκαν για την Εθνική κόντρα στην Ολλανδία, με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να στέκεται στην καλή εικόνα που παρουσίασε η «γαλανόλευκη».

Για το παιχνίδι με την Ολλανδία: «Τα δώσαμε όλα όλοι. Το είχαμε δουλέψει, πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά στο τέλος δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Ο αντίπαλος βρήκε γκολ από πέναλτι και κάπως έτσι τελείωσε το ματς».

Για το κέρδος της Εθνικής: «Είναι θέμα χρόνου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιους αντιπάλους. Ο καθένας από εμάς ανεβαίνει επίπεδο όταν αντιμετωπίζει τέτοιες ομάδες και τέτοιους παίκτες. Αποκτάμε πολύτιμες εμπειρίες και θα είμαστε πιο δυνατοί».

Για το πλάνο της Εθνικής: «Ήταν ένα από τα πλάνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρούμε γκολ με οποιοδήποτε τρόπο. Είχαμε τη δυνατότητα, είχαμε τις ευκαιρίες, πήγε όπως το είχαμε υπολογίσει, αλλά δεν σκοράραμε».

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: Είναι πολύ σημαντικό, θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, θα είμαστε έτοιμοι να τα δώσοθυμε όλα για να προκριθούμε».


Για τον κόσμο: «Ήταν το πιο σημαντικό, να τους ακούς να φωνάζουν “Ελλάς, Ελλάς”. Μας έδωσε άλλη πνοή, είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι».

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η αποκαλυπτική ιστορία του Μπόατενγκ για τον Λιβάγια - «Πλακωθήκαμε άσχημα, υπήρχαν αίματα»

Η αποκαλυπτική ιστορία του Μπόατενγκ για τον Λιβάγια - «Πλακωθήκαμε άσχημα, υπήρχαν αίματα»

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα περιστατικό με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.