Ανεπίσημο ντεμπούτο κόντρα στην... πρώην στο Τσίρειο

Ανεπίσημο ντεμπούτο κόντρα στην... πρώην στο Τσίρειο

Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Τσιρείου Σταδίου μεταξύ του Άρη και της ΑΕΖ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Λιάσου Λουκά ο Κύπριος τερματοφύλακας, Νεόφυτος Στυλιανού.

Ο 20χρονος γκολκίπερ πέρασε στο β' ημίχρονο ως αλλαγή, έχοντας κάποιες καλές στιγμές, επεμβάσεις. Ο

Νεόφυτος Στυλιανού στα μέσα της περασμένης σεζόν πήγε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας, Ηρόδοτος.

Επέστρεψε στην Κύπρο το καλοκαίρι και εντάχθηκε στη δύναμη της ΑΕΖ.

Ο κόουτς, Λιάσος Λουκά, γνωρίζει τον νεαρό πορτιέρο από τη θητεία του στον πάγκο του Άρη, όταν ο Στυλιανού ήταν στη δύναμη της ελαφράς ταξιαρχίας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ούτε στο Τόκιο ούτε στη Σαγκάη: Η μελλοντική πόλη που κάποτε είχε 100.000 κατοίκους και τώρα το delivery γίνεται με drones

Ούτε στο Τόκιο ούτε στη Σαγκάη: Η μελλοντική πόλη που κάποτε είχε 100.000 κατοίκους και τώρα το delivery γίνεται με drones

Η πόλη που αναλαμβάνει την ηγεσία του ασιατικού πολεοδομικού σχεδιασμού, με ένα μοντέλο βασισμένο στην αυτοματοποίηση, την αυτόνομη μετακίνηση και την τεχνητή νοημοσύνη.