Μπάγερν και Νόιερ ανοίγουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο

Μπάγερν και Νόιερ ανοίγουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο

Νέο κύκλο επαφών με τον Μάνουελ Νόιερ προκειμένου να παραμείνει στο Μόναχο και μετά το καλοκαίρι σκοπεύει να ανοίξει η Μπάγερν, σύμφωνα με το «Kicker».

Ο Μάνουλ Νόιερ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου ένα χρόνο, όταν είχε σπάσει το πόδι του ενώ έκανε σκι! Αν και διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν τα παρατά και η Μπάγερν θέλει να τον επιβραβεύσει!

Σύμφωνα με το «Kicker» οι δυο πλευρές πρόκειται να ξεκινήσουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα κρατήσει τον Νόιερ στο Μόναχο και μετά το επόμενο καλοκαίρι.

 
 

Από 1η Ιανουαρίου άλλωστε ο Γερμανός μπορεί να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του με δεδομένο πως το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2024, όμως στη Μπάγερν θέλουν να το αποτρέψουν και θα επιχειρήσουν να βρουν την χρυσή τομή που θα ικανοποιεί κάθε πλευρά.

Από τη δική του μεριά ο Νόιερ θεωρεί πως έχει ακόμα χρόνια να δώσει στο κορυφαίο επίπεδο, κάτι που έρχεται σε συνάρτηση με τις σκέψεις της Μπάγερν που συνεχίζει να τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς τον αρχηγό της.

Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ UEFA: Έπεσε μία θέση η Ελλάδα, ανέβηκε στη 15η θέση η Κύπρος!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ UEFA: Έπεσε μία θέση η Ελλάδα, ανέβηκε στη 15η θέση η Κύπρος!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA μετά το τέλος της league phase του Conference League.