«Καρφάρα» Κούμαν προς Εμπαπέ ενόψει του Ολλανδία-Γαλλία

«Καρφάρα» Κούμαν προς Εμπαπέ ενόψει του Ολλανδία-Γαλλία

Μέσω της… συμμετοχής του Κιλιάν Εμπαπέ στην πρόσφατη συντριβή της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Νιούκαστλ, απάντησε ο Ρόναλντ Κούμαν για το πώς θα αντιμετωπίσει η Ολλανδία τη Γαλλία.

Σε… mind games επιδόθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Ολλανδίας με τη Γαλλία.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ της Παρασκευής (13/10, 21:45) για τον (2ο) όμιλο της Εθνικής, με τον τεχνικό των «οράνιε» να πετάει το… καρφί του προς τον Κιλιάν Εμπαπέ.

 



Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το πώς η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο αστέρα και τους συμπαίκτες του, ο Κούμαν απάντησε μέσω της… συμμετοχής του 24χρονου άσου στην πρόσφατη συντριβή (4-1, 4/10) της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Νιούκαστλ.

«Θα παίξουμε έτσι ώστε να μην δώσουμε δύναμη στη Γαλλία. Ποιο είναι το μέγιστο αποτέλεσμα για εμάς σε αυτόν τον αγώνα; Η νίκη. Εάν το πιστεύω; Ναι, φυσικά. Είναι η ομάδα τους πιο ανεπτυγμένη από τη δική μας; Ξέρετε, είδα επίσης τον αγώνα της Παρί με τη Νιούκαστλ και ο Κιλιάν Μπαπέ έπαιξε αυτόν τον αγώνα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος προπονητής.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι έντεκα του Ούγκο Μάρτινς για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Οι έντεκα του Ούγκο Μάρτινς για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ούγκο Μάρτινς, για το σημερινό (16:00) ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για τη 19η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan: