«Πριν τρεις μέρες πήραμε από την UEFA έγγραφο – Ανέλαβε ο ερευνητής, δεν έχει σχέση η επιτροπή»

 «Πριν τρεις μέρες πήραμε από την UEFA έγγραφο – Ανέλαβε ο ερευνητής, δεν έχει σχέση η επιτροπή»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Επικοινωνία» ήταν ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ευθύμιος Ευθυμίου.

Αφού του διαβάστηκε η σημερινή ανακοίνωση της Ομόνοια που καλούσε την επιτροπή να  να στρέψει την προσοχή της και προς άλλες κατευθύνσεις, απάντησε:

«H έρευνα για τον αγώνα αυτό (ΑΕΚ-Ομόνοια) διατάχθηκε πριν πέντε μήνες. Πριν τρεις μέρες πήραμε από την UEFA έγγραφο που αφορούσε αυτόν τον αγώνα και πήραμε απόφαση να δοθεί αυτό το έγγραφο στον ερευνητή που διορίστηκε πριν τέσσερις μήνες, να το συμπεριλάβει στην έρευνα. Ουδεμία σχέση έχει με αυτό που γράφει (η Ομόνοια). Εμείς δεν ξέρουμε καν τι έχει κάνει ο ερευνητής μας. Ούτε επικοινωνήσαμε μαζί του και του είπαμε πήγαινε στην Ομόνοια. Απλός του κοινοποιήσαμε αυτό που ήρθε προχθές. Δεν έχει σχέση με την επιτροπή»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παλιοί συγκάτοικοι…

Παλιοί συγκάτοικοι…

Για μερικά χρόνια ήταν κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, οι Χάμπος Χαραλάμπους και Πάρης Ψάλτης.