«Βλέπει» Τούντορ η Νάπολι μετά το «όχι» του Κόντε!

«Βλέπει» Τούντορ η Νάπολι μετά το «όχι» του Κόντε!

Το όνομα του Ίγκορ Τούντορ... παίζει δυνατά για τον πάγκο της Νάπολι, μετά την άρνηση του Αντόνιο Κόντε.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόλυση του Γάλλου τεχνικού και προσέγγισε τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τότεναμ. Ο Ιταλός όμως κόουτς αρνήθηκε την πρόταση, καθώς θέλει να αφιερώσει χρόνο στην οικογένεια του: 

«Ακούω φήμες που με συνδέουν με μεγάλους συλλόγους, αλλά επαναλαμβάνω ότι προς το παρόν η μόνη επιθυμία που έχω είναι να παραμείνω ήσυχος και να συνεχίσω να απολαμβάνω την οικογένειά μου», έγραψε ο Κόντε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Νάπολι στρέφεται στη λύση του Κροάτη, Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ.

 Sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κριτική σε ΜΠΕΡΓΚ...

Κριτική σε ΜΠΕΡΓΚ...

Κριτική δέχεται από μερίδα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Χένινγκ Μπεργκ για τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε στον αγώνα με τη Ράκοφ.