«Εξαιρετική διαχείριση από τον Μπεργκ, λαχείο ο Τάνκοβιτς» – Χρειάζεται ενίσχυση η Ομόνοια;
Ο παλαίμαχος κίπερ της Ομόνοιας και νυν γραμματέας του ομίλου παλαίμαχων παικτών του «τριφυλλιού», Ανδρέας Χαρίτου, μίλησε στον Supersport 104 .




Εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο των δυο ερευνώντων λειτουργών, επαναλαμβάνοντας ότι η Επιτροπή έχει υιοθετήσει πλήρως το πόρισμα για το τριπλό ασυμβίβαστο του ηγέτη της Ομοσπονδίας.
Επιπρόσθετα ο κ. Ευθυμίου, ανάφερε στην επιτροπή θεσμών, ότι τρία πρόσωπα αρνήθηκαν να καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνας για το ασυμβίβαστο του Γιώργου Κούμα. Διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο, συνιστά ποινικό αδίκημα.
Μίλησε για «πόλεμο που δέχεται η επιτροπή δεοντολογίας», επειδή, όπως εξήγησε «οι έρευνες επηρεάζουν μεγάλα συμφέροντα».
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, Δημήτρης Δημητρίου, έριξε μπηχτή εναντίον του ενός εκ των δικηγόρων του προέδρου της ΚΟΠ, Χρήστου Τριανταφυλλίδη. «Με λύπη βλέπουμε δικηγόρους, εγνωσμένου κύρους να αμφισβητούν το πλαίσιο λειτουργίας της επιτροπής δεοντολογίας. Ψηφίζουμε νόμους για να εφαρμόζονται και πρέπει γίνονται σεβαστοί».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις