«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές! (BINTEO)
Στη Λούτον ξέφυγε τελείως η κατάσταση με απαράδεκτη εικόνα μεταξύ των οπαδών τους στην εξέδρα μετά το 3-2 από τη Ρέντινγκ. Φίλος της ομάδας γρονθοκόπησε συνοπαδό του!


Άκρως επεισοδιακό ήταν εκτός των γηπέδων το παιχνίδι της Άλκμααρ με τη Λέγκια για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.
Δύο παίκτες των Πολωνών συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο, αλλά τελικώς αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ λίγες μέρες μετά ανέβασαν ένα VIDEO από την επίθεση που δέχθηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας και αντιπρόεδρος του ECA έξω από το γήπεδο.
Φυσικά η Λέγκια δε στάθηκε μόνο σε αυτό, καθώς στο κανάλι της στο YouTube ανέβασε ένα VIDEO με τίτλο: "Οι Ολλανδοί έδειξαν ξενοφοβία, επιθετικότητα και διακρίσεις - σκάνδαλο μετά το ματς Άλκμααρ - Λέγκια".
This is how Dariusz Mioduski - owner of Legia Warsaw, vice-president and member of the management board of @ECAEurope - was treated in the Netherlands.
— Legia Warsaw (@LegiaWarsawEN) October 11, 2023
Full video [English Subtitles] ➡️ https://t.co/jYH4gdVFfB @UEFA #UECL #AZLEG pic.twitter.com/1wzsRQxILv
Πρόκειται για ΒΙΝΤΕΟ παρασκηνίων, που σύμφωνα με τη Λέγκια, επισκιάζει το ευρωπαϊκό ματς.
Sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις