ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο από τον πρωταθλητή μας στο Τζούντο Γιάννη Αντωνίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο από τον πρωταθλητή μας στο Τζούντο Γιάννη Αντωνίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο πρωταθλητής μας στο Judo, Γιάννης Αντωνίου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πορτογαλία, από τις 04-07 Οκτωβρίου. Με άλλα λόγια ο Γιάννης της Κύπρου, είναι 3ος σε όλο τον κόσμο.

Άλλη μια τεράστια και μοναδική επιτυχία τόσο για τον αθλητή μας όσο και για την χώρα μας. Μια επιτυχία όπου έρχεται να προστεθεί, κάνοντας κρότο αυτή τη φορά, στο σερί των επιτυχιών που χτίζει ο πρωταθλητής μας τα τελευταία 2 χρόνια

Μια επιτυχία, όπου τον ανεβάζει την Παγκόσμια κατάταξη αλλά και προσθέτει αρκετούς και σημαντικούς βαθμούς στο καλάθι για το μεγάλο όνειρο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Για άλλη μια φορά, εμείς, ως μέλη της ομάδας του Γιάννη, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας, στον προπονητή του Zviad Tsotskolauri καθώς και στο Σωματείο του, Piero Judo Academy καθώς και στην οικογένεια του, η οποία τον στηρίζει από την 1η μέρα !!!

Μήνυμα από τον αθλητή:

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την στήριξη. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, το Σωματείο μου, Piero Judo Academy που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στο πλάι μου, την Ομοσπονδία αλλά και φυσικά την οικογένειά μου για την συνεχή στήριξη τους, ώστε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και όλοι μαζί να ανεβάσουμε την Κύπρο μας ψηλά. Είμαστε ακόμη στην αρχή !!! Με σεβασμό, Γιάννης Αντωνίου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι έντεκα του Μαρίνου Σατσιά για το παιχνίδι με τον Άρη

Οι έντεκα του Μαρίνου Σατσιά για το παιχνίδι με τον Άρη

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Μαρίνος Σατσιάς, για το σημερινό (17:00) ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Άρη, για τη 15η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan: