Μουρίνιο για τραυματισμό Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο δεν είναι αισιόδοξος, επομένως ούτε και εγώ»

Μουρίνιο για τραυματισμό Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο δεν είναι αισιόδοξος, επομένως ούτε και εγώ»

Η Ρόμα πέρασε αέρα από την έδρα της Κάλιαρι και επικράτησε εύκολα με 4-1. Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε τον Πάουλο Ντιμπάλα να αποχωρεί τραυματίας και μάλιστα με κλάματα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το ματς σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Αργεντινός δεν είναι αισιόδοξος, επομένως δεν είναι ούτε ο ίδιος. Ο Μουρίνιο επιπλέον ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως αυτή την στιγμή το μυαλό του είναι στον ιταλικό σύλλογο και όχι σε καμία άλλη ομάδα.

«Ο Πάουλο δεν είναι αισιόδοξος και επομένως δεν είμαι και εγώ. Προφανώς πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά εμπιστεύομαι την εμπειρία του παίκτη, ο οποίος γνωρίζει καλά το σώμα του. Ο Πάουλο δεν είναι αισιόδοξος και έτσι ούτε εγώ. Οι γιατροί θέλουν να μιλήσουν μόνο όταν έχουν ελέγξει τα πάντα».

Ενώ για τις φήμες που τον θέλουν εκτός της ομάδας ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου, ξέρω πολύ καλά τι θέλω, δηλαδή να δώσω τα πάντα για τη Ρόμα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τα παιδιά να πάρουν αποτελέσματα που θέλει ο σύλλογος, οι οπαδοί και όλοι μας, γιατί αυτή είναι η ζωή μας».

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Κλοπ δεν πρόδωσε ποτέ την αγάπη του για τη Λίβερπουλ: Ποιες ομάδες τον προσέγγισαν και... «έφαγαν» πόρτα!

Ο Κλοπ δεν πρόδωσε ποτέ την αγάπη του για τη Λίβερπουλ: Ποιες ομάδες τον προσέγγισαν και... «έφαγαν» πόρτα!

Η καρδιά του είναι κατακόκκινη. Η Λίβερπουλ καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της. Και κάπως έτσι ο Κλοπ απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες τις προτάσεις που δέχθηκε μετά το φινάλε της θητείας του στους «κόκκινους», όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του. Θα μπορούσε μέχρι και ν' αντικαταστήσει τον Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας!