Αλέγκρι για Πογκμπά: «Σε ανθρώπινο επίπεδο, λυπάμαι για εκείνον»

Αλέγκρι για Πογκμπά: «Σε ανθρώπινο επίπεδο, λυπάμαι για εκείνον»

Τα δυσάρεστα νέα για τον Πολ Πογκμπά επιβεβαιώθηκαν στη Γιουβέντους, με το δεύτερο δείγμα που είχε δώσει ο Γάλλος χαφ για χρήση απαγορευμένων ουσιών να βρίσκεται και αυτό θετικό.

Για το συγκεκριμένο θέμα, ενόψει του σημερινού αγώνα της ομάδας με την Τορίνο για την 8η αγωνιστική της Serie A, μίλησε στη συνέντευξη Τύπο ο Μαξ Αλέγκρι.

Ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε στεναχωρημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, εκφράζοντας τη λύπη του για τον πρώην διεθνή άσο, τον οποίο πληροφορίες θέλουν η Γιουβέντους να τελειώνει άμεσα και να προχωρά στη λύση του συμβολαίου τους με δική του υπαιτιότητα.

«Δεν ήξερα, περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα από το δείγμα που είχε δώσει. Σε ανθρώπινο επίπεδο, λυπάμαι για εκείνον», δήλωσε ο Αλέγκρι στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο γήπεδο των «μπιανκονέρι», μία ημέρα πριν από το τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η οροφή... έμπαζε νερά και έφερε αναβολή στον αγώνα Αραράτ-ΑΕΛ!

Η οροφή... έμπαζε νερά και έφερε αναβολή στον αγώνα Αραράτ-ΑΕΛ!

Η έντονη κακοκαιρία και οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο κλειστό του Μελκονιάν, με αποτέλεσμα την αναγκαστική αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αραράτ και την ΑΕΛ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος futsal!