Stoiximan Super League: Πέρασε πρώτη η ΑΕΚ, πλησίασε ο ΠΑΟΚ και... «φωτιά» στην κούρσα τίτλου! (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Κυριακής (21/12) για την 15η αγωνιστική.


Απόλυτη μοιρασιά με νικητή τον ΠΑΟΚ στη Σκωτία!
Αμπερντίν και Ελσίνκι έμειναν στο 1-1 μετά από ένα αδιάφορο από πλευράς θεάματος ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον από 1 βαθμό, μένοντας αρκετά πίσω από τον πρωτοπόρο «δικέφαλο του βορρά» που μετρά 6!
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κύλησε χωρίς πολλές φάσεις αλλά σίγουρα με αρκετούς τραυματισμούς, με παίκτες από τις δύο ομάδες να είναι διαρκώς στο έδαφος.
Κάπως έτσι, οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν κανέναν ρυθμό, με το πρώτο μέρος να κρατά 55 λεπτά λόγω μεγάλων καθυστερήσεων, χωρίς κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.
Στην επανάληξη, οι δύο ομάδες μπόρεσαν να βρούν περισσότερο ρυθμό, με την Ελσίνκι να σοκάρει τους γηπεδούχους στο 59' χάρη σε γκολ του Μπόγιαν Ραντούλοβιτς, που νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με δυνατό πλασέ.
Οι γηπεδούχοι πήραν στη συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα ψάχνοντας απάντηση, την οποία βρήκαν τελικά με τον Μπόγιαν Μιόφσκι στο 79'. Από εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι στο ματς και έτσι ολοκληρώθηκε με ισόπαλο σκορ.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Αμπερντίν-Ελσίνκι 1-1
(79' Μιόφσκι - 59' Ραντούλοβιτς)
ΠΑΟΚ-Άιντραχτ-Φρανφκούρτης 2-1
(28' Ζίβκοβιτς, 90+2' Κουλιεράκης - 68' Μαρμούς)
Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
26 Οκτωβρίου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ελσίνκι (22:00)
Αμπερντίν-ΠΑΟΚ (22:00)
Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις