Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα από Καραβίδα στο... φινάλε! Πήρε Χάρη Κυριάκου και ακόμα δύο

Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα από Καραβίδα στο... φινάλε! Πήρε Χάρη Κυριάκου και ακόμα δύο

Μεταγραφικό κρεσέντο από τη Δόξα Κατωκοπιάς στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση άνεργων και δανεικών παικτών.

Στην προσπάθεια της για να ενισχυθεί περαιτέρω, με στόχο να... ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας, απέκτησε ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, τον Κύπριο αμυντικό Χάρη Κυριάκου, ο οποίος επιστρέφει στα Κυπριακά γήπεδα μετά την «περιπέτεια» του στην Ινδία όπου αγωνίστηκε στην Ιστ Μπεγκάλ, τον Βούλγαρο ακραίο μπακ-χαφ Ντιμιτάρ Βελκόφσκι, καθώς και τον Νορβηγό επιθετικό Νικολάι Σκόγκλουντ.

Θυμίζουμε ότι χθες η Δόξα είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του άλλοτε παίκτη του ΑΠΟΕΛ, Σεντρίκ Γιαμπερέ!

Πλέον, η διοίκηση Καραβίδα περιμένει ότι μετά και τη σημαντική ενίσχυση που έγινε, η ομάδα θα βελτιώσει την απόδοση της με τον Μάκη Σεργίδη στον πάγκο και θα αρχίσει άμεσα να παίρνει βαθμούς, για να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το λάθος που κάνουμε όλοι με το ψυγείο: Γιατί δεν πρέπει να βάζετε το βούτυρο και το γάλα στην πόρτα - Ποια άλλα τρόφιμα δεν ταιριάζουν εκεί

Το λάθος που κάνουμε όλοι με το ψυγείο: Γιατί δεν πρέπει να βάζετε το βούτυρο και το γάλα στην πόρτα - Ποια άλλα τρόφιμα δεν ταιριάζουν εκεί

Το ψυγείο θεωρείται ένας από τους πιο «ασφαλείς» χώρους της κουζίνας, όμως ο τρόπος που το οργανώνουμε μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής και την ποιότητα των τροφίμων.

BEST OF THEMASPORTS