«Δεν είναι εύκολο να είσαι πρωταθλητής ή να προβιβαστείς, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά»

«Δεν είναι εύκολο να είσαι πρωταθλητής ή να προβιβαστείς, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά»

Οι Πάβελ Ντρέξα και Μιχάλης Χαραλάμπους παραχώρησαν δηλώσεις στο κανάλι της ΕΝΠ και μίλησαν για την πορεία της ομάδας

 

Ντρέξα: «Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν μια δύσκολη περίοδος για το Σωματείο μας. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με 6 πόντους και πιστεύω κανείς δεν το περίμενε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για τους επόμενους δύσκολους αγώνες και θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Δεν είναι εύκολο να είσαι πρωταθλητής ή να προβιβαστείς, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Χαραλάμπους: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα η Ένωση με αγκάλιασε. Πέτυχα 2 γκολ αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε 2 νίκες. Το κλίμα είναι πολύ καλό το ίδιο και οι εγκαταστάσεις. Να βοηθήσω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η Ένωση είναι παραδοσιακά ομάδα πρώτης κατηγορίας και εκεί πρέπει να αγωνίζεται, οφείλουμε να επιστρέψουμε γιατί εκεί ανήκουμε».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Formula 1: Η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών μετά το GP της Μόντσα

Formula 1: Η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών μετά το GP της Μόντσα

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Formula 1 σε οδηγούς και κατασκευαστές μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix της Ιταλίας και την ιστορική νίκη του Κίμι Αντονέλι στην πατρίδα του.