Ποιος Κύπριος πήρε τη φανέλα του «Βασιλιά» της Στοκχόλμης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ποιος Κύπριος πήρε τη φανέλα του «Βασιλιά» της Στοκχόλμης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο πρώην παράγοντας του Απόλλωνα Κώστας Παπαχριστοφόρου, έχει εξασφαλίσει τη φανέλα του Γιάννη Πίττα, την οποία φορούσε την περασμένη Κυριακή, όταν σκόραρε δυο φορές με την ΑΙΚ στο ντέρμπι με την Τζουργκάρντεν.

Είχε βρεθεί ο γιός του Κώστα, Μάριος (πρώην συμπαίχτης του Πίττα στην Ακαδημία του Απόλλωνα) στην Σουηδική πρωτεύουσα, παρακολούθησε δια ζώσης τον Λεμεσιανό άσο, να "παστελώνει" δυο φορές το αντίπαλο τέρμα! 

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ρεπόρτερ του καναλιού που μετέδιδε το ματς, είχε χαρακτηρίσει τον Γιάννη Πίττα ως "Βασιλιά της Στοκχόλμης", επειδή ήταν ο άνθρωπος που "υπέγραψε" την σημαντική νίκη της ομάδας του Μπεργκ. 

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι 6 συνήθειες που σε κάνουν να πεινάς όλη μέρα

Οι 6 συνήθειες που σε κάνουν να πεινάς όλη μέρα

Αν νιώθεις ότι πεινάς συνεχώς μέσα στη μέρα, ακόμη κι αν τρως κανονικά, το πρόβλημα συχνά δεν είναι η ποσότητα του φαγητού, αλλά κάποιες καθημερινές συνήθειες που σαμποτάρουν τον κορεσμό.