Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Κατέβηκε το πανό υπέρ των BBB, άρχισε κανονικά το παιχνίδι

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Κατέβηκε το πανό υπέρ των BBB, άρχισε κανονικά το παιχνίδι

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, αφού κατέβηκε το πανό οπαδών του Παναθηναϊκού υπέρ των BBB και έτσι το ματς ξεκίνησε.

Ξεκίνησε κανονικά το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Οπαδοί των πρασίνων ανέβασαν πανό, το οποίο ανέγραφε "Free the Boys" και ήταν υπέρ των BBB. Έτσι, οι παίκτες της Ένωσης αποχώρησαν προσωρινά και για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις, το επίμαχο πανό μαζεύτηκε από την κερκίδα, τότε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να ξεκινάει κανονικά.

Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν ενημερώσει τους γηπεδούχους, τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, όπως και τον εισαγγελέα, καθώς από την ΑΕΚ θεωρούν το πανό προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο.

 

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σαν στο σπίτι τους: Οι Βόσνιοι κουβάλησαν στις ΗΠΑ τη μεγαλύτερη... καφετιέρα του κόσμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν στο σπίτι τους: Οι Βόσνιοι κουβάλησαν στις ΗΠΑ τη μεγαλύτερη... καφετιέρα του κόσμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βοσνία ετοιμάζεται για τους αγώνες της στο Μουντιάλ και οι φίλοι της Εθνικής ομάδας όφειλαν να λύσουν βασικές ανάγκες. Όπως το καφεδάκι τους.