Όουεν: «Το Μπράιτον - ΑΕΚ θα ήταν παιχνίδι-φάρσα χωρίς VAR»

Όουεν: «Το Μπράιτον - ΑΕΚ θα ήταν παιχνίδι-φάρσα χωρίς VAR»

Ο Μίκαελ Όουεν παρακολουθούσε την αναμέτρηση της Μπράιτον με την ΑΕΚ και στάθηκε στη χρήση του VAR και τη σημασία που έχει αυτό σε κάθε ματς.

Ο Μίκαελ Όουεν πήρε θέση για όσα έγιναν στο ματς της Μπράιτον με την ΑΕΚ και δη τη χρήση του VAR που έφερε τα δύο πέναλτι για τους Άγγλους.

Όπως έγραψε ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός ο διαιτητής πήρε κάθε απόφαση λάθος και τη διόρθωσε το VAR.

"Για όσους δεν τους αρέσει το VAR, παρακολουθήστε μια επανάληψη του αγώνα Μπράιτον - ΑΕΚ Αθηνών. Ο διαιτητής έχει κυριολεκτικά πάρει λάθος κάθε απόφαση. Θα ήταν μια φάρσα ενός παιχνιδιού χωρίς το VAR να τον βοηθήσει".

 

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι διάλογοι στην ένταση μετά το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο με τους Μπουλς - Απειλές για μπουνιές

Οι διάλογοι στην ένταση μετά το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο με τους Μπουλς - Απειλές για μπουνιές

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε μετά το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που άναψε φωτιές στο φινάλε του Μπουλς-Μπακς.