Νέα Σαλαμίνα: Έριξε τεσσάρα στο πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους
Επιβλητική εμφάνιση και ευρεία νίκη με 4-0 σημείωσε η Νέα Σαλαμίνα στο σημερινό της φιλικό τεστ απέναντι στην AKS 1947 BUSKO-ZDROJ, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο.




Σε μια αξιέπαινη κίνηση, ο Ανδρόνικος υπέγραψε το συγκεκριμένο βραβείο και το πρόσφερε στο @CharityIdols, ώστε να τεθεί σε φιλανθρωπική δημοπρασία.
Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με βάση την αξιολόγηση του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης (INSA), ξεχώρισαν επίσης με την απόδοση τους οι Marquinhos (ΑΠΟΕΛ), Sergio Castel (Ανόρθωση) και Mateusz Taudul (Οθέλλος).
Ο ΠΑ.Σ.Π. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία UNICARS και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στον Κυπριακό αθλητισμό και στους πρωταγωνιστές των γηπέδων.
View this post on Instagram
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις