Ίσκο: «Έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από τη Ρεάλ»

Ίσκο: «Έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από τη Ρεάλ»

Στη δήλωση ότι ίσως θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει νωρίτερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προχώρησε ο Ίσκο.

Να τερματίσει τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρεί ότι άργησε ο Ίσκο.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Μπέτις, βάσισε την παραπάνω δήλωσή του στο ότι ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αισθητά την τελευταία του χρονιά στον σύλλογο.

 
 



Συμπληρώνοντας, δε, ότι ελπίζει να τύχει θερμής υποδοχής τον ερχόμενο Μάιο, οπότε και η ομάδα της Ανδαλουσίας θα φιλοξενηθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ενώ αναφέρθηκε στο συναισθηματικό του δέσιμο με τη «Βασίλισσα».

«Δεν θεωρώ ότι μου φέρθηκαν άδικα στα τελευταία μου χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και θεωρώ ότι μπορούσα να έχω αγωνιστεί περισσότερο», δήλωσε ο 31χρονος στο αραβικό κανάλι Koora.

«Θα ήθελα να έχω μία εξαιρετική υποδοχή από τους οπαδούς, καθώς η Ρεάλ είναι η σημαντικότερη ομάδα της καριέρας μου και πάντα θα την αγαπώ και θα τη σέβομαι. Πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου, αν και ίσως θα έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμουν το τελευταίο διάστημα», έκλεισε.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήττα, ενώ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ εντός έδρας; Κι όμως, η Φούλαμ δεν ήταν η πρώτη, που τα... κατάφερε!

Ήττα, ενώ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ εντός έδρας; Κι όμως, η Φούλαμ δεν ήταν η πρώτη, που τα... κατάφερε!

Γίνεται να σκοράρεις τέσσερις φορές στο «σπίτι» σου και να ηττηθείς; Κι όμως, η Φούλαμ τα... κατάφερε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (02/12, 4-5)! Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα, που την έχει «πατήσει» με αυτόν τον τρόπο στην Premier League, με άλλα δύο κλαμπ να έχουν «βιώσει» κάτι ανάλογο!