Ιντζάγκι για την πεντάρα στη Μίλαν: «Θέλαμε να χαρίσουμε ένα τέτοιο ντέρμπι στην Ίντερ»

Ιντζάγκι για την πεντάρα στη Μίλαν: «Θέλαμε να χαρίσουμε ένα τέτοιο ντέρμπι στην Ίντερ»

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Σιμόνε Ιντζάγκι μετά τον θρίαμβο (5-1) της Ίντερ επί της Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνο.

«Θέλαμε να χαρίσουμε ένα τέτοιο ντέρμπι στον σύλλογο, στους οπαδούς και σε όλη την οικογένεια της Ίντερ. Το πιστέψαμε και κάναμε τα πάντα όσο καλύτερα μπορούσαμε», είπε ο Ιταλός προπονητής μιλώντας στην  Inter TV . 

«Τα παιδιά αγωνίστηκαν πολύ καλά, ειδικά αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή στη συνέχεια του αγώνα. Το 2-1 θα μπορούσε να μας είχε βλάψει, αλλά μας βοήθησε. Έδειξαν όλοι μεγάλο πνεύμα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, ζούσαμε τις στιγμές του αγώνα, ήταν πάντα ξεκάθαρες. Η ομάδα μπόρεσε να υποστεί την επίδραση του γκολ που δέχθηκε, ήμασταν όλοι πολύ καλοί» πρόσθεσε ο Ιντζάγκι. 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αντετοκούνμπο, ΜακΙντάιρ και Τσερκί βάζουν... γάντια: Γιατί οι elite αθλητές κάνουν μποξ;

Αντετοκούνμπο, ΜακΙντάιρ και Τσερκί βάζουν... γάντια: Γιατί οι elite αθλητές κάνουν μποξ;

Ολοένα και περισσότεροι αθλητές των ομαδικών σπορ από το ψηλότερο επίπεδο επιλέγουν να προπονηθούν κάνοντας πυγμαχία. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι;Πολλά βίντεο έχουν βγει τον τελευταίο καιρό στη δημοσιότητα που δείχνουν αθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ παγκόσμιου κλάσης να προπονούνται κάνοντας μποξ.