Μένει έξω ο Στέφανος Χαραλάμπους...
Ο Στέφανος Χαραλάμπους δεν θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον Ολυμπιακό.


Μπορεί ο Ιβάν Τόνεϊ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Premier League μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου, εξαιτίας των στοιχηματικών παραβιάσεων στις οποίες έχει υποπέσει, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παύει να είναι περιζήτητος.
Ακόμη και μεταξύ των ομάδων του Big 6, με αγγλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτησή του.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Άγγλος δεν προπονείται καν με την Μπρέντφορντ, όμως αυτό θα σταματήσει να υφίσταται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, που θα μπορεί και με το «γράμμα» του νόμου, να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο.
Μένει να δούμε αν μία τέτοια κίνηση από πλευράς «μπλε» είναι εφικτή, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να λέγεται πως τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση!
England365.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις