Πρώτη μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου ο Οτμάν Μπουσαΐντ
Η πρώτη κίνηση της ΠΑΕ Άρης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανοαυρίου είναι γεγονός και ακούει στο όνομα του Βέλγου Οτμάν Μπουσαΐντ.


Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον ρωσικό σύλλογο για την πώληση του 26χρονου εξτρέμ και η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία, κάτι που αποτελεί «επιβράβευση» μετά τη σεζόν με την Ουράλ πέρσι (τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 28 ματς).
Ωστόσο το ενδιαφέρον των Πειραιωτών δεν σταματά εκεί. Η Ρουμπίν είναι έτοιμη να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Νίκολα Τσούμιτς της Βοϊβοντίνα.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν με 16 γκολ και επτά ασίστ σε 41 ματς, με αποτέλεσμα να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του.
Το ποσό που θα βγάλουν από τα ταμεία τους οι Ρώσοι είναι 1,5 εκατ. ευρώ όμως το 50% αυτών (750 χιλιάδες ευρώ περίπου) θα πάνε στην πλευρά του Ολυμπιακού.
Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις