«Δεν θέλω να σχολιάσω αλλά ενδεχομένως κάποιοι να ξέρουν περισσότερα από εμάς»

«Δεν θέλω να σχολιάσω αλλά ενδεχομένως κάποιοι να ξέρουν περισσότερα από εμάς»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Για τις τιμές των πακέτων και τα παράπονα του κόσμου: «Υπάρχουν διάφορες τιμές που ξεκινούν από 130 ευρώ για τα τρία παιχνίδια και πάνε μέχρι τα 250. Ακούμε τι λένε αυτοί οι λίγοι που έχουν εκφράσει κάποια παράπονα. Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν βγει από τους ανθρώπους χειρίζονται το θέμα εδώ στην εταιρεία».

Για τον Κακόριν: «Είναι μέσα στην ευρωπαϊκή λίστα. Τα καταφέραμε έστω και την ύστατη. Η υπόθεση αυτή είχε αίσιο τέλος για μας».

Για το συμβόλαιο του Κακόριν: «Δεν θέλω να σχολιάσω αλλά ενδεχομένως κάποιοι να ξέρουν περισσότερα από εμάς. Δεν βλέπω να γίνεται κάτι ανάλογο με τις μεταγραφές που κάνουν κάποιες άλλες ομάδες. Σαφώς και είναι μια από τις πιο ακριβές κινήσεις που έχουμε κάνει».

Για την επόμενη μεταγραφική προσθήκη: «Με ένα κεντρικό αμυντικό ολοκληρώνουμε τον προγραμματισμό. Είμαστε σε επαφές με 2-3 περιπτώσεις. Δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Στιγμές χαραγμένες σε ψυχή και σώμα

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Στιγμές χαραγμένες σε ψυχή και σώμα

Εκεί στις αρχές, στην ακαδημία του νησιού, δεν πίστευα ότι θα έκανα μια τέτοια πορεία. Αυτά όλα ήταν όνειρα και σκεφτόμουν «μακάρι να γίνουν πραγματικότητα».