Ομόνοια: Θα στερηθεί 4 ποδοσφαιριστές λόγω Εθνικών

Ομόνοια: Θα στερηθεί 4 ποδοσφαιριστές λόγω Εθνικών

Δεν είναι και τα καλύτερα νέα για την Ομόνοια.

Το Πράσινο Ακρωτήρι ηττήθηκε με 3-2 από το Τόγκο, με τον Σεμέδο να αγωνίζεται για όλο το 90λέπτο. Παρά την ήττα η χώρα του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας,είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, πριν τον αγώνα.

Μετά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος θα συμμετάσχει στο Αsian Cup, ο Σέμεδο θα αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα.

Την πρόκριση της στα τελικά του Κόπα Άφρικα, εξασφάλισε και η Γουινέα Μπισάου, στην οποία αγωνίζεται ο Μορέτο Κασάμα. Στο Κόπα Άφρικα θα βρεθεί και η Νιγηρία, του Φράνσις Ουζόχο.

Το Asian Cup αρχίζει στις 12 Ιανουαρίου του 2024 και ολοκληρώνεται στις 10 Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Ενώ το Κόπα Άφρικα είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 13 Ιανουάριου 2024 και να ολοκληρωθεί 11 Φεβρουαρίου 2024.

Έτσι η Ομόνοια πιθανότατα θα στερηθεί τους τέσσερις αυτούς ποδοσφαιριστές, για μερικές εβδομάδες, στις αρχές του 2024, αν φυσικά κληθούν στις αποστολές των Εθνικών τους για την κάθε διοργάνωση.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας: Το πιο απαιτητικό τεστ για τον «Δικέφαλο» με φόντο την «αμεσότητα» του Λίσι

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας: Το πιο απαιτητικό τεστ για τον «Δικέφαλο» με φόντο την «αμεσότητα» του Λίσι

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας την Τρίτη (7/7, 18:00) στο πιο απαιτητικό φιλικό της προετοιμασίας, με τον Λίσι να ανεβάζει ένταση και να δουλεύει στην «αμεσότητα» και την ταχύτητα ανάπτυξης.

BEST OF THEMASPORTS