Ο Άμραμπατ στα κόκκινα: «Είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Άμραμπατ στα κόκκινα: «Είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Σοφιάν Αμπραμπάτ για πρώτη φορά φόρεσε τα κόκκινα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και για την επίσημη φωτογράφηση της μεταγραφής του, με τον Μαροκινό να δηλώνει ότι βρίσκεται στην ομάδα που έχει στην καρδιά του!

Ο Μαροκινός χαφ έπρεπε να περιμένει μέχρι και την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού του 2023 για να κάνει το άλμα στην Πρέμιερ Λιγκ και ν’ αφήσει την Φιορεντίνα για να γίνει κομμάτι του ρόστερ του Έρικ Τεν Χαγκ.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Γιουνάιτεντ έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Άμραμπατ με τη φανέλα του κλαμπ κι εκείνος δηλώνει πως βρίσκεται στον σύλλογο της καρδιάς του, προετοιμάζοντας τους οπαδούς για εμφανίσεις γεμάτες πάθος και μόχθο για το καλό των «κόκκινων διαβόλων».

 

 

 

 England365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Απόλλων: Ελευθερώθηκαν οι θέσεις των κατόχων διαρκείας για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ομόνοια Αραδίππου

Απόλλων: Ελευθερώθηκαν οι θέσεις των κατόχων διαρκείας για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ομόνοια Αραδίππου

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι οι θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (04/02, 18:00) στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ” έχουν ελευθερωθεί και είναι διαθέσιμες προς αγορά για το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό.