Πυροδοτεί «βόμβα» με Άνσου Φάτι!

Πυροδοτεί «βόμβα» με Άνσου Φάτι!

Η Μπράιτον συμφώνησε με τον Ανσού Φάτι κι ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει βόμβα» στο Νησί με τη μεταγραφή του Ισπανού διεθνούς μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Η Μπράιτον θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του Ανσού Φάτι! Οι «γλάροι» συμφώνησαν με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 20χρονου διεθνούς Ισπανού εξτρέμ ως δανεικού για τον επόμενο χρόνο, όπως ανήρτησε στο twitter ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών δεν προβλέπει οψιόν αγοράς του παίκτη από τους «γλάρους» το επόμενο καλοκαίρι, αφού οι ίδιοι αναλαμβάνουν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Ο Φατί αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία την Πέμπτη, ώστε να υποβληθεί στις καθιερωμένες εξετάσεις και να υπογράψει.

Η Μπράιτον πρόλαβε κι «έκλεψε» τον παίκτη από ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν κι η Τότεναμ.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας

Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας

Η Αβράνς επικράτησε της Μπρεστ στα πέναλτι και την πέταξε εκτός Κυπέλλου Γαλλίας.