«Σίγησαν τα τύμπανα ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους παίκτες»

«Σίγησαν τα τύμπανα ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους παίκτες»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ ενημέρωσαν πως στον αγώνα με τον Εθνικό κατέβασαν τα λάβαρα για είκοσι περίπου λεπτά λόγω της κακής εμφάνισης των παικτών της ομάδας τους.

Αναλυτικά:

«Για περίπου 20 λεπτά ο σύνδεσμος μας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κατέβασε κάτω τα λάβαρα, σίγησαν τα τύμπανα και ο παλμός στο γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους παίκτες της ομάδας καθώς η εικόνα που βλέπαμε απέναντι στην Άχνα ήταν απαράδεκτη με τους παίκτες να μην έχουν καθόλου πάθος και κανένα σεβασμό προς τον μεγάλο κόσμο της ομάδας.

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ, ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μπαρτζώκας τραγουδά τη «Θάλασσα του Πειραιά»  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπαρτζώκας τραγουδά τη «Θάλασσα του Πειραιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στο επίκεντρο του γλεντιού και μαζί με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» τραγούδησε «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρωνικό σου που έχεις για καμάρι σου στον Ολυμπιακό σου».