6ος Όμιλος: Πάτησε… γκάζι στο φινάλε και πήρε την πρώτη του νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο το Πράσινο Ακρωτήρι

6ος Όμιλος: Πάτησε… γκάζι στο φινάλε και πήρε την πρώτη του νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο το Πράσινο Ακρωτήρι

Σπουδαία και ιστορική νίκη για το Πράσινο Ακρωτήρι κόντρα στη Βενεζουέλα (81-75), που το θέτει σε «τροχιά» πρόκρισης.

Ακριβώς όπως και το Νότιο Σουδάν, έτσι και το Πράσινο Ακρωτήρι, έφτασε στην πρώτη του νίκη σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή! Επικράτησε της Βενεζουέλας με 81-75, χάρη σε ένα επιμέρους 22-9 που πέτυχαν στην τελευταία περίοδο.

Κορυφαίοι για το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν οι Μπετίνιο ΓκόμεςΓουίλ Ταβάρες και Ιβάν Αλμέιδα, πετυχαίνοντας 22, 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.  Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ μπορεί να κινήθηκε σε ρηχά νερά (6π.) επιθετικά, αλλά μάζεψε 14 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 46-33, 66-59, 75-81

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Με... Σένσι είναι αλλιώς - Αυτό θα είναι το καλύτερο «δώρο» για το τέλος της χρονιάς!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Με... Σένσι είναι αλλιώς - Αυτό θα είναι το καλύτερο «δώρο» για το τέλος της χρονιάς!

Στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση πριν από την αλλαγή του χρόνου, η «Μεγάλη Κυρία» έχει μπροστά της μια ξεκάθαρη πρόκληση: να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη φετινή σεζόν και να κλείσει το 2025 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.