Κίνι: «Ενθουσιασμένος που παίζω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη»

Κίνι: «Ενθουσιασμένος που παίζω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη»

Τον ενθουσιασμό του που παίζει στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Κίνι ενόψει του πρώτου ματς των playoffs του Europa League με την Τσουκαρίτσκι (24/8, 22:00).

Από ‘κει και πέρα, ο Ισπανός μπακ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην άμυνα και πως εάν είναι συγκεντρωμένοι τότε θα πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους.


«Είμαι ενθουσιασμένος που παίζω με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Ποτέ δεν είναι αργά κι ας είμαι λίγο μεγάλος σε ηλικία. Έχω φιλοδοξίες και προσδοκίες, να περάσουμε και αυτό το γύρο, να πάμε στους ομίλους και να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά στην Ευρώπη. Όταν η άμυνα είναι συμπαγής νιώθεις πολύ πιο ασφαλής, είσαι πιο κοντά τη νίκη και στην πρόκριση. Είναι σημαντικό να έχουμε καλή απόδοση στην άμυνα, να έχουμε συγκέντρωση και πίστη στο σχέδιο και να βρούμε τις ευκαιρίες μπροστά. Είναι σημαντικό να μη δεχτούμε γκολ και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύο παιχνίδια και με καλή απόδοση θα είμαστε κοντά στην πρόκριση», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός μπακ.


Για το αν παίζει ρόλο η ηλικία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο: «Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Ειδικά για μένα που είμαι 33. Νιώθω δυνατός ψυχικά και σωματικά. Είμαι σε καλή ηλικία και έχω μεγαλύτερη όρεξη και φιλοδοξίες από τότε που ήμουν είκοσι. Είπα για την ηλικία επειδή δεν είχε τύχει να παίξω στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια».

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έρχονται μειώσεις στα καύσιμα - Πότε θα αρχίσει η εφαρμογή του μέτρου της Κυβέρνησης στον φόρο κατανάλωσης

Έρχονται μειώσεις στα καύσιμα - Πότε θα αρχίσει η εφαρμογή του μέτρου της Κυβέρνησης στον φόρο κατανάλωσης

Από τις 4 Απριλίου θα ξεκινήσει τελικά η εφαρμογή του κυβερνητικού μέτρου μείωσης του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα και όχι από σήμερα, όπως είχε αρχικά εξαγγελθεί. Το μέτρο, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη στην Επιτροπή Οικονομικών με τη μορφή του κατ’ επείγοντος, αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια την ίδια μέρα και να τεθεί σε εφαρμογή από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.