Euroleague: Χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στη μάχη της εξάδας (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)
Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ, έπεσαν στο 20-15 και μπλέκουν στη βαθμολογία, με το φινάλε της Euroleague να γίνεται ακόμη πιο απαιτητικό




H ανακοίνωση:
Η ομάδα μας αγωνίζεται σήμερα, 23 Αυγούστου 2023, ενάντια στην ομάδα Γερεβάν, Αρμενίας, στην πρώτη ιστορική Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας μας στην προκριματική φάση του UEFA Futsal Champions League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Σπύρος Κυπριανού στις 20:00.
Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στην είσοδο του γηπέδου και το κόστος αυτών είναι €5,00. Παιδιά κάτω των 12 ετών και κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας (Black) των τμημάτων του Σωματείου θα εισέρχονται δωρεάν.
Καλούμε τον τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ να στηρίξει την προσπάθεια των παιχτών μας με την παρουσία του. Σπρώχνουμε την ομάδα στην πρώτη Ευρωπαϊκή της νίκη με φωνή, παλμό και ένταση. Προστατεύουμε ταυτόχρονα το τμήμα από οποιεσδήποτε πράξεις που μπορούν να επιφέρουν τιμωρία ή κυρώσεις από την διοργανώτρια αρχή.
Όλοι στο γήπεδο για τον πρώτο ιστορικό Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας.
ΑΕΛ – ΛΑΟΣ – ΕΥΡΩΠΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις