ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Κάθε αρχή και δύσκολη - Να ξέρει ο κόσμος ότι θα έρθει η στιγμή που θα είναι περήφανοι για εμάς»

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Κάθε αρχή και δύσκολη - Να ξέρει ο κόσμος ότι θα έρθει η στιγμή που θα είναι περήφανοι για εμάς»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και να δώσω συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της. Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τον αγώνα. Είχαμε αρκετές ατυχίες στο παιχνίδι. Χάσαμε παίκτη που ίσως να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Ξέραμε ότι η Ομόνοια ερχόταν από μια βαριά ήττα, πίεσε και κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό από το 30΄ και μετά. Μείναμε με δέκα σε ένα κομβικό σημείο. Μετά από στατική φάση του αντιπάλου και κάποια ατομικά λάθη, χάσαμε με 4-0. Πιστεύω στα παιδιά, δεν έχω παράπονο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στα δύσκολα και να ξέρει ότι θα έρθει η στιγμή που θα είναι περήφανοι για μας. Είναι δύσκολο ξεκίνημα, κάθε αρχή είναι δύσκολη».

Για την αποβολή: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο, όμως έγιναν και ατομικά λάθη. Έπεσαν ψυχολογικά οι παίκτες μετά την αποβολή, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Συμβαίνουν αυτά στο παιχνίδι, συνεχίζουμε».

Για το πότε υπολογίζει να είναι έτοιμη η ομάδα του: «Δεν είναι θέμα ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Παίζαμε με την Ομόνοια που είχε πέντε επίσημους αγώνες και σίγουρα αυτό έπαιξε το ρόλο του, ενώ ερχόταν από ήττα στην Ευρώπη και είναι λογικό να θέλουν να βγάλουν αντίδραση».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Αθλητικό Δικαστή: Άρπαξε το διαιτητή από τη φανέλα και τον απείλησε

ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Αθλητικό Δικαστή: Άρπαξε το διαιτητή από τη φανέλα και τον απείλησε

Τιμωρία με αποκλεισμό μέχρι τις 20 Αυγούστου του 2026 και πρόστιμο αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής για τον ποδοσφαιριστή του Ερμή, Ιωάννη Ευσταθίου ο οποίος άρπαξε το διαιτητή από τη φανέλα και τον απείλησε.