Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος - Δούλεψε και στην Κύπρο
Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ καθώς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.




Παρόλα αυτά, δεν ήταν όλα... ρόδινα για τους Θεσσαλονικείς. Και αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, προέκυψαν δύο τραυματισμοί των οποίων η σοβαρότητα μένει να διευκρινιστεί, ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης με τη Χαρτς στο Εδιμβούργο (24/8).
Αρχικά, στο 64', έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, καθώς ένιωσε μία ενόχληση, δίνοντας τη θέση του στον Ιβάν Νάσμπεργκ. Η κατάσταση του Νιγηριανού θα ξεκαθαριστεί με εξετάσεις τη Δευτέρα (21/8), αν και δεν εμπνέει τόση ανησυχία, καθώς φέρεται να αποχώρησε από το ματς κυρίως για προληπτικούς λόγους.
Πιο άσχημα έμοιαζαν τα πράγματα για τον Αλί Σαμάτα. Ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ χτύπησε τόσο στον δεξιό αστράγαλο όσο και στο γόνατο στα τέλη του αγώνα, δείχνοντας να πονάει αρκετά. Τελικά, αντικαταστάθηκε στο 85' από τον Στέφανο Τζίμα, με την παρουσία του ενόψει Χαρτς να είναι, φυσικά, στον «αέρα». Η ανησυχία για τον φορ από την Τανζανία είναι έντονη, και στον ΠΑΟΚ αναμένουν με αγωνία τις εξετάσεις της Δευτέρας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις