Πήρε τη ντερμπάρα της Μαδρίτης με σούπερ Βίνι η Ρεάλ και τη... χάλασε στην Μπαρτσελόνα!
Βασίλισσα της Μαδρίτης η Ρεάλ. Με τον Βινίσιους ήρωα, η ομάδα του Αρμπελόα επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο και παρέμεινε στο… κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα.




Αναλυτικά:
Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Δόξα για τη πρώτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, την ερχόμενη Δευτέρα 21/08/23 στις 20.00 στο «Στάδιο Κατωκοπιά-Επιστροφή».
Στην αποστολή ο κ.Χρίστος Χαραλάμπους επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές: Μούριελ(Τ), Ολιβέιρα(Τ), Κυριάκου(Τ), Σωτηρίου, Φραντζής, Ανδρέου, Κολιάς, Παπαφωτης, Μακρής, Συλβέστρου, Ντεγόεστ, Τζάλμα, Μεντογιεβιτς, Μεντόζα, Φιλίπποβιτς, Τσούκα, Μορέιρα, Μόρσαι, Μπεραχίνο, Μαρς, Τσέρνιχ, Κοντινέλλα, Θεμιστοκλέους.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις